Zoeken naar loft huis kopen

loft huis kopen
 
Te koop Landbergh.
De Pinte Woning. Mariakerke Gent Woning. De Haan Villa. Een geslaagde verkoop van een woning, appartement, bouwgrond, loft, villa, herenwoning of penthouse begint bij de opmaak van een objectieve waardebepaling. Dit gebeurt op basis van een aantal objectieve parameters zoals de ligging, oriëntatie, oppervlakte, vetusteit, afwerking en het volume. Op basis van de bestaande plannen en/of onze eigen nauwkeurige opmetingen worden de waarden getoetst aan de economische realiteit. Het eindpunt omvat een vergelijking met andere onroerende goederen in de lokale omgeving. Door middel van eigen vastgoedstyling, professionele vastgoedfotografie en een performant marketingapparaat worden steeds talloze kandidaten bereikt. Onze jarenlange ervaring, technische kennis en onze bedrevenheid in professionele publiciteit zorgt al te vaak voor een vlotte verkoop aan een optimale prijs. Had u graag meer informatie over onze nauwgezette aanpak? Neem contact op via ons contactformulier, we bieden u graag onze kennis en advies aan tijdens een vrijblijvende kennismaking. Ontdek onze panden te koop: huizen, appartementen, handelsruimtes en bouwgronden.
LOFTAppartement te Koop Kopen Appartementen en Flats.
Apparemment te koop. Residentieel appartement met drie slaapkamers. ArdennenBERTRIX, Prachtige GLVLS/nieuwbouw3slpk. Appartement Dendermonde, 2 slpks. MERKSEM Nieuwbouwproject appartement 0.1. Gesloten garage 40euro. Meer Appartementen en Flats. Meer Appartementen en Flats aangeboden in deze subrubriek. Contact en Informatie. Help en Info.
Loft te koop in antwerpen Bouwen Verbouwen.
immo antwerpen te koop studio antwerpen loft te huur antwerpen zuid. te koop studio antwerpen. lijst immokantoren antwerpen. loft te koop oost vlaanderen. makelaars antwerpen centrum. loft te huur antwerpen zuid. loft te huur antwerpen Ontdek onze appartementen, villas en huizen te koop in Spanje.
Loft te koop Immoweb.
Gebruik een andere browser met Javascript ingeschakeld. Naar de inhoud. Vind andere panden in Antwerpen Brussel Oost-Vlaanderen Vlaams Brabant Henegouwen Luik Limburg Luxemburg Namen Waals Brabant West-Vlaanderen. Loft te koop Duplex te koop Kot te koop Penthouse te koop Triplex te koop Studio te koop Benedenverdieping te koop Serviceflat te koop.
Gaaf: deze prachtige lofts staan nu te koop in Haarlem indebuurt Haarlem.
Tekst loopt verder onder de fotos. De daktuin van Factory De daktuin van Factory Westzijde van de Factory lofts Factory loft type J Factory loft type B Parkeren en horecagelegenheid bij Smart Dock. De daktuin van Factory De daktuin van Factory Westzijde van de Factory lofts Factory loft type J Factory loft type B Parkeren en horecagelegenheid bij Smart Dock.
Agence Coucke panden die spreken.
Daarom focussen wij op wat elk pand echt bijzonder maakt. Ontdek snel onze uitzonderlijke vastgoedparels: van een stadswoning of herenhuis over een villa of landhuis tot een appartement of loft. Te koop Te huur. Agence Coucke is sinds 1986 een gevestigde waarde voor kwaliteitsvastgoed met karakter.
Wat is een loft? En waarom zijn lofts zo gewild? Nieuwe Wonen.
Een loft bouwen is naar verhouding goed betaalbaar. Vaak is een tweedehands pand dat een loft indeling heeft niet veel duurder dan een reguliere tweedehands koopwoning. En zelf een nieuwe loft laten bouwen van 124 m2 is tegenwoordig al mogelijk voor circa 190.000 euro. Een loft interieur geeft bewoners een gevoel van lucht, ruimte, vrijheid en roept een vakantiegevoel op. Als je van het rustieke leven houdt in een natuurlijke omgeving, want daar staan lofts vaak, is de keuze voor een loft een prima idee. Het loft interieur kun je snel en vrij eenvoudig naar eigen wens aanpassen. Feitelijk staat namelijk alleen de trap vast in het interieur. De spullen in huis zijn snel en flexibel te verplaatsen, zodat je een compleet nieuwe living kunt maken zonder al te veel moeite te doen.
Te koop loft in Vlaanderen Trovit.
Luxe Loft met 2 terrassen en autostaanplaats in Sint-Truiden. 3800, Sint-Truiden, Provincie Limburg. Deze ruime, luxueuze loft heeft een bewoonbare oppervlakte van 125 m en twee riante terrassen, is rustig en privé gelegen op het gelijkvloers. 30 dagen geleden Realo. Apartment in harelbeke. 8530, Harelbeke, Provincie West-Vlaanderen. Super commercieel en vlot bereikbaar gelegen handelsruimte/kantoor/ loft van 254m2! ENORM VEEL POTENTIEEL: zelf in te richten naar smaak en. 29 dagen geleden logic-immo.be. Loft appartement met dakterras in het centrum van Boom. 2850, Boom, Provincie Antwerpen. Te koop hoogwaardig afgewerkte loft appartement in het centrum van Boom.
HOME KODA.
KODA Loft Extended. KODA Loft Float. KODA Loft Micro. KODA Loft Extended. KODA Loft Float. KODA IS EEN VERPLAATSBARE WONING. DIE MEER TIJD, RUIMTE EN VRIJHEID BIEDT. KODA News Subscribe. Een luxueuze leefruimte met een minimalistisch karakter in een ruimtelijke, duurzame woning.

Contacteer ons