Zoeken naar feestzaal

feestzaal
 
Feestlocatie of Feestzaal in Nederland boeken? Apollo Hotels.
Een bruiloft, diner of het mooiste feest organiseren wij met liefde. Ratings Reviews Powerd by TripAdvisor. Bereik ons via WhatsApp. Ma t/m vrij tussen 0900: en 1700: uur Voeg ons toe: 310 6 12 20 70 52. Alle rechten voorbehouden.
Kleijngeld Voor al uw feesten en partijen.
De feestzaal van Kleijngeld is geschikt voor het vieren van ieder feest. Bent u op zoek naar een locatie voor een feest, diner of vergadering tot maximaal 80 personen? Dan is de bovenzaal ofwel Hooizolder geschikt voor u! 12 december sneeuwpop organisatie Jong Nederland Zijtaart.
Feestzaal Partycentrum Floor Lunteren.
In onze feestzaal wordt elke bruiloft of partij een succes. Ieder mens is verschillend, dus ook ieder feest is anders. Partycentrum Floor beschikt over een grote feestzaal, zeer geschikt wanneer u een receptie, bruiloft, brunch, jubileum, personeelsavond of een andere feestelijk evenement wilt organiseren.
Feestzaal verhuur Gasterij De" Kleine Vogel."
warme hapjes buffet barbecues. De zaal is vanwege de huidige corona maatregelen geschikt voor 30 zittende personen en is tot 70 personen uit te breiden door gebruik van tenten. In combinatie met de buitenterrassen kunnen er meer dan 70 personen aanwezig zijn.
Feestzaal huren? Zalencentrum De Parel.
Van gezellige familie bijeenkomst tot imposant bedrijfsfeest tot wel 3000 gasten. Dit kan full service maar u kunt ook feesten organiseren met uw eigen catering, decoratie en techniek. Meer informatie over het huren van feestzalen met eigen catering vindt u hier.
140 ideeën over Inspiratie feestzaal feestzalen, restaurantontwerp, droom strandhuisjes.
Verzameling door Esther Bloemenkamp. Hoe moet onze feestzaal er volgend jaar uitzien? Tipi tent maken? Tipi tent doe-het-zelf beschrijving. Zelf een Tipi tent maken voor de kinderkamer? Lees hier de doe-het-zelf beschrijving voor het maken van een Tipi tent op Woontrendz!
Feestzaal De Weistaar.
Laat u verassen door de bijzondere sfeer en geweldige gastvrijheid in een feestzaal van partycentrum de Weistaar. Wilt u een feestzaal bekijken of met ons kennismaken? Dat kan, kom uw wensen bespreken of kom eens langs voor een indruk van onze feestzaal.
Iets te vieren? Hier vind je de allerleukste feestzaal van Tilburg.
In de gigantische feestzaal, waar zon 150 mensen inpassen, worden geregeld bruiloften en bedrijfsfeesten gehouden. Er is zelfs een speciale dansvloer waar de voetjes van de vloer mogen! Dat is nog lang niet alles: achterin is een hoge dj-booth, waar jij of iemand anders plaatjes mag draaien.
Welkom op de website van Feestzaal De Kösterie.
Bedankt voor het bezoeken van de webpagina's' van Feestzaal De" Kösterie. Onze zaal is geschikt voor gezelschappen tot zo'n' 150 personen en is sfeervol en warm ingericht. Bovendien is de zaal voorzien van airconditioning. Na 1 juli 2008 wordt het rookverbod in de horeca van kracht.

Contacteer ons