Op zoek naar frietkraam?

frietkraam
 
Frietenliefde frietkraam huren? Frietenliefde.
Of je nu op zoek bent naar een frietkraam met verse frietjes voor een feest aan huis of een juist een frietkraam zoekt die op locatie een eindeloze hoeveelheid friet, diverse snacks en vele sauzen serveert, bij Frietenliefde zit je goed.
Mobiele frietkraam Friet en Co.
Plaats dan ons frietkraam op locatie voor uw feest of evenement en laat iedereen smullen van échte Belgische frieten. Onze frietkramen voldoen steeds aan de veiligheidsvoorschriften. Ook verzorgen we in ons mobiele frietkraam uit Antwerpen steeds uw eten met oog voor detail.
Agenten leggen bedrijfsfeestje met alcohol, twee frietkramen. Balen Het Nieuwsblad.
Toen de politieploeg ter plekke kwam, zijn verschillende aanwezigen gaan lopen. Uiteindelijk konden toch zon zeven mensen geverbaliseerd worden, onder wie de zaakvoerder. De twee frituren zijn in beslag genomen net als de installatie en de auto van de dj.
Een foodtruck of frituurwagen voor uw feest? Senor Snacks.
Het is in deze tijden ook één van de veiligste manieren om uw gasten te verwennen. De klassieke formule bestaat uit heerlijke frietjes, vers gemaakt stoofvlees, goulash of videevulling en een breed gamma snacks naar keuze. Voor de jongeren hebben we eventueel kinderboxen ter beschikking. Buiten de frituur aan huis hebben we ook nog onze gespecialiseerde foodtrucks, de ideale oplossing voor specifieke catering of thema-feestjes. Bijvoorbeeld een hamburgerkraam, hotdogkraam, braadworstenkraam, een bicky-burger feestjebijzonder populair op verjaardagsfeestjes, een pizza-party of onze wok en pasta foodtrucks. Een andere populaire formule is de sweet party waar we ondermeer dessert ijs, stukijs, brusselse wafels, wafels op een stokje, donuts, chocomousse en rijstpap serveren. Uiteraard kan er gecombineerd worden en zijn andere mogelijkheden ook bespreekbaar. Een foodtruck of frietkraam aan huis, super makkelijk en goedkoop! Met een frituur op uw feest scoor je altijd!
frietkraam
Blog Marktplaats Zakelijk Veilig en Succesvol Help en Info Voorwaarden Privacyverklaring Cookiebeleid Advertentievoorkeuren. Over Marktplaats Werken bij Perskamer eBay Classifieds 2dehands 2ememain Sitemap. Marktplaats is niet aansprakelijk voor gevolgschade die voortkomt uit het gebruik van deze site, dan wel uit fouten of ontbrekende functionaliteiten op deze site.
Frit4u Mobiele Frietkraam.
Bekijk even onze formules en neem vrijblijvend contact met ons op voor een offerte. U zorgt voor de locatie en wij komen met onze mobiele frituur aan huis, feestzaal, bedrijf of andere originele feestlocatie. Wij brengen uw feest naar een hoger niveau en maken het onvergetelijk voor uw gasten.
Politie legt bedrijfsfeest stil: 30 werknemers feesten met alcohol, deejay en frietkramen De Morgen. Deel dit artikel. Loading.
De zaakvoerder van het bedrijf was zich van geen kwaad bewust. Omdat zijn werknemers ook tijdens het werk samen zijn, maar onder andere door het schenken van alcohol werd het bedrijfsfeestje wel degelijk als een lockdownfeest beschouwd door de politie. De frietkramen en de muziekinstallatie werden in beslag genomen.
Kampshaantje.
Gelieve voor een mobiele frituur of hot-dogwagen met de lekkerste frietjes of broodjes rechtstreeks contact op te nemen met Kris. Hij is te bereiken op het nummer 0478/351925 of via info@big-food.be. Je kan ook even binnenspringen bij Frituur In De Gloria vroeger Frituur Wim op de Diestsesteenweg te Heppen Leopoldsburg.
mobiele frituur Leuven frietkraamaanhuis.be.
Wil je onze mobiele frietkraam aan huis hure n, bekijk dan zeker ons aanbod in onze formules. Frietkramen in Limburg. mobiele frituur Limburg. mobiele frituur Genk. mobiele frituur Houthalen-Helchteren. mobiele frituur Sint-Truiden. mobiele frituur Lommel. mobiele frituur Tongeren. mobiele frituur Lanaken. mobiele frituur Hasselt. mobiele frituur Dilsen. mobiele frituur Maasmechelen. Frietkramen in Antwerpen. mobiele frituur Antwerpen. mobiele frituur Heist-op-den-berg. mobiele frituur Bonheiden. mobiele frituur Boom. mobiele frituur Puurs. mobiele frituur Turnhout. mobiele frituur Kasterlee. mobiele frituur Wuustwezel. mobiele frituur Wijnegem. mobiele frituur Geel. mobiele frituur Vlaams-Brabant. mobiele frituur Dilbeek. mobiele frituur Zaventem. mobiele frituur Merchtem. mobiele frituur Vilvoorde. mobiele frituur Aarschot. mobiele frituur Leuven.

Contacteer ons