Meer resultaten voor foodtruck trouwfeest

foodtruck trouwfeest
 
Foodtrucks voor je huwelijk of trouwfeest Huur de beste foodtrucks voor jouw feest op Salino.be.
Vragen over het organiseren van een Coronaproof feest of event? Lees hier de COVID-19 veiligheidsmaatregelen. Feestzalen en eventlocaties. Je hebt nog geen recente zoekopdrachten. AED Studios Studio 6 Event Studio. Laat je inspireren. Laat je inspireren. Foodtrucks voor je huwelijk of trouwfeest. BBQ / Grill.
De Friet Foodtruck Foodtruck Trouwfeest, Foodtruck Trouwfeesten, Foodtruck Trouwfeest Huren.
U kunt de foodtruck voor trouwfeesten inhuren als extraatje of al het eten uit de mobiele foodtruck laten serveren. U heeft zelf volledig de vrijheid in het culinair inrichten van uw trouwfeest. Foodtruck trouwfeest huren. Wilt u dat er een foodtruck op uw trouwfeest komt?
Wafelkraam Pannenkoekenkraam huren voor babyborrel, huwelijk, bedrijfsfeest, verjaardag.
Pannenkoekenkraam, ijskar, wafelkraam in 1 foodtruck. Samen maken we er een onvergetelijk lekker feest van zodat u zorgeloos kan genieten samen met uw gasten! Ons doel is dat u als gastheer/ vrouw volledig kan genieten. Met onze al you can eat / a volonté formules heeft iedereen zeker genoeg gegeten. Het enige waar u voor zorgt is 1 stopcontact en een vuilnisbak voor uw gasten. Wij voorzien zelf een verlengdraad van 50 meter. Onze wafels worden geserveerd op kartonnen wegwerpbordjes. Hierdoor hoeft u zich geen zorgen te maken over de berg afwas na het feest. Ook het bestek en servetten brengen we standaard zelf mee. De Wafelkar komt tot bij u voor een.: Babyborrel, doopfeest, verjaardag, communie, lentefeest, sweet sixteen, vrijgezellenavond, trouwfeest, jubileum, schoolfeest, tuinfeest, buurtfeest, straatfeest, eetfestijn, sinterklaasfeest, kerstfeest, nieuwjaarsfeest, nieuwjaarsdrink, halloweenparty, toneelvoorstelling, tentoontstelling, wandeltocht, fietstocht, personeelsfeest, pensioen, opendeurdag, dag van de klant, bedrijfsfeest, receptie.
Foodtruck op uw feest met de familie vrienden Yolomi.
Home / Foodtruck op uw feest met familie vrienden. Een foodtruck op uw feest met de familie vrienden, een buurtfeest, feest met uw vereniging, communie van uw dochter of zoon, verjaardagsfeestje, noem maar op, genoeg redenen om te feesten en eens genieten van een gezonde maaltijd.
Trouwfeest met foodtrucks? Met deze 15 mobiele keukens trouw je in stijl!
Foodtruckbestellen is hét foodtruckboekingsplatform waarmee je eenvoudig 1 van de vele heerlijke foodtrucks kan vinden en boeken voor je trouwfeest. Geniet met vrienden en familie samen van een heerlijke bruiloft met dito eten en maak er een onvergetelijke ervaring van! Volg ons op social media. Like Foodtruckbestellen op Facebook. Pin Foodtruckbestellen op Pinterest. Volg Foodtruckbestellen op Linkedin. Like Foodtruckbestellen op Google. Previous Foodtrucks Een hype? Of voor elke gelegenheid inzetbaar? Next Ontdek het kleine broertje van de foodtruck: de foodbike! Foodtruckbestellen.be is een online food truck boekingssysteem.
Mobiele Frituur Lebbeke Goldenfries.
Met frietjes scoort u altijd! De mobiele foodtruck GoldenFries is ongezien in ons land. Niet alleen brengt GoldenFries de beste frietjes, maar zorgt de foodtruck voor een fantastische sfeer op uw feest of event. De truck zelf brengt een ode aan de aardappel: kraakvers en gebakken zoals het hoort. Onze diensten zijn beschikbaar vanaf 50 personen voor kleinere groepen prijs op aanvraag. Forfaitaire vergoeding: 200 EURO werkuren, transport, gasverbruik schoonmaak. Zoek je toch nog een andere formule? Aarzel niet om ons te contacteren. ALL IN 9 EURO / PP. GEDURENDE 2 UUR. ALL IN 12 EURO / PP. GEDURENDE 2 UUR. VERSE BALLETJES IN TOMATENSAUS. KEUZE UIT 1 VAN DE 4. ALL IN 10 EURO / PP. GEDURENDE 2 UUR. KIBBELING MET VERSE TARTAARSAUS EN VERSE FRIETJES. ALL IN 11 EURO / PP. GEDURENDE 2 UUR. VERSE GARNAALKROKETTEN MET VERSE FRIETJS.
Een te gekke festival bruiloft!
Met foodtrucks, kraampjes, toffe zitjes, een schommel en mooie bloem styling en met een prachtige ceremoniesetting wordt het al heel snel een persoonlijke droomlocatie. Durf je dat nu niet aan, ook bij veel locaties is het mogelijk deze sfeer neer te zetten, dan heb je dus altijd een locatie achter je staan in case of en kunnen zij alles omtrent meubilair en catering verzorgen.
Fingerfood truck Een foodtruck voor elk event.
Stel menu samen. Wie zijn wij. Handcrafted fingerfood brought to you by passionate people. Schuif aan bij onze. Fingerfood én een foodtruck, dat is een combo die sowieso door iedereen gesmaakt wordt. De foodtruck wint nog steeds aan populariteit in België.
Festival huwelijk in de Serre, Antwerpen van Jim en Jasmin.
Weer een persoonlijk accent dat terugkwam in hun mooiste dag. Daarna werden ze verleid met heerlijke gerechtjes van Finger Food Truck en de beste desserts van Baked. Tijdens de openingsdans beslisten ze om niet enkel met twee te dansen, maar ook met hun dochtertje en zoontje.

Contacteer ons