Op zoek naar pasta antwerpen?

pasta antwerpen
 
GRAN DUCA Il Ristorante.
Gran Duca behoort tot het kleine segment van elegante Italiaanse restaurants. Geen haastige stopplaats om snel pizza en calzone te kraken of pasta met tomatenbrij uit blik binnen te lepelen. Nergens nerveuze, sloffende, vergeetachtige of aanmatigende camerieri. De ene Italiaan is de andere niet. Bij sommige pizzerias word je binnengelokt door kelners in een hemdje met een identiek ruitmotief als de tafellakens. De drempel om Gran Duca binnen te gaan ligt letterlijk hoger: je moet op De Keyserlei de lift nemen naar de hoogste verdieping van het Hyllit Hotel. Figuurlijk gesproken valt die drempel best mee. Wanneer je uit de lift stapt, kom je in een groot en chic, maar niet overdreven stijf restaurant terecht. De lichtinval en het zicht naar het Centraal Station toe zijn verbluffend. Gazet van Antwerpen.
Hoe gaan naar Pasta Hippo Vino in Antwerpen via Bus, Trein, Sneltram of Ferry Moovit. Info service alert.
Verkrijg een routebeschrijving van en naar Pasta Hippo Vino eenvoudig in de Moovit-app of op de website. We maken reizen naar Pasta Hippo Vino gemakkelijk, wat dan ook de reden is waarom meer dan 865 miljoen gebruikers, waaronder gebruikers in Antwerpen, Moovit vertrouwen als de beste app voor openbaar vervoer.
De beste Pasta van Antwerpen op Tripadvisor: vind de beste Pasta van Antwerpen, België.
De beste Pasta van Antwerpen. Filter en zoek naar restaurants met cadeaubonnen. Restaurants met cadeaubonnen bekijken. Wat te doen. Kaartbewerkingen zijn gepauzeerd. Zoom in om de bijgewerkte info weer te geven. Terug naar kaart. Laat restaurants zien die actief veiligheidsmaatregelen treffen zoals hygiëneprocedures, richtlijnen voor het dragen van mondkapjes en meer. Meer informatie vind je in ons Reis veilig-centrum. Restaurants die veiligheidsmaatregelen treffen. Restaurants die veiligheidsmaatregelen treffen. Koffie en thee. Koffie en thee. Speciaalzaak voor eten. Service aan tafel.
540 porties pasta voor het goede doel Ekeren Gazet van Antwerpen.
Maak van Ekeren jouw startgemeente! 540 porties pasta voor het goede doel. 540 porties pasta, die werden vandaag klaargemaakt door de Ekerse organisatie Belgium by Bike. Normaal gezien houdt de vereniging elk jaar een pasta-maaltijd, maar dat werd nu door de corona-maatregelen een take-away. De opbrengst van de pastaverkoop gaat helemaal naar Kom op tegen kanker. Zaterdag 6 februari 2021 om 1846.: Lees meer nieuws uit Antwerpen.
pasta Antwerpen.
Je hebt vino, de wijnbar, hippo, een ruimte voor groepen of vergaderingen en pasta, het restaurant-gedeelte. Oude Koornmarkt 32. 03 213 16 86. Ma-Vr: 1130: 1430: Ma-Vr, Zo: 1700: 2200: Za: 1130: 2200.: Rating: 4.5 op 5 2 stemmen. Voeg een afbeelding toe. Oude Koornmarkt 32. Tel: 03 213 16 86. 7850 keer gelezen. Rating: 3.5 op 5 2 stemmen. Mangiare is een Italiaans restaurant gelegen op de Amerikalei in Antwerpen.
Go Pasta Vlan Antwerpen Openingsuren.
Italiaanse keuken Pasta Go Pasta." Jouw postcode OF gemeente. Categorie OF handelszaak. Voor professionals Inloggen Inschrijven. Verander mijn persoonlijke gegevens. Verander mijn wachtwoord. Opening Kaart Mening Informatie. Antwerpen en omgeving. Pelikaanstraat Stationswijk buurt. Antwerpen en omgeving. Winkels om te ontdekken.
Baar Pasta Drinks Food.
1 2 3. Prachtige pasta heerlijke cocktails. Bij BAARPASTA zit je perfect voor het genieten van heerlijk zelf gemaakte cocktails en vernieuwde combinaties met verse pasta. Geen alcohol geen probleem, wij voorzien ook een uitgebreide keuze aan mocktails. Familie of bedrijfsfeest?
Foodtruck mobiele pastabar Pastalicious.
Op zoek naar een originele foodtruck op uw evenement, waarbij u voor alles terecht kan? Wij komen met 1 van onze 3 leuke trucks bij u langs en verwennen uw gasten met overheerlijke pastas en dessertjes! Kom ook eens langs op onze wekelijkse vaste standplaatsen. Meer info bij vaste standplaatsen. Geniet van een uitgebreid aanbod aan verse, huisbereide en smaakvolle pastasauzen! Ontdek ons aanbod. 3 prachtige foodtrucks om van te genieten! Love at first bite. You had me at pasta.
Pasta Design, Antwerpen, Abdijstraat 247.
Pasta, Italiaanse Specialiteiten. Pasta Design zal in de volgende categorieën uitgevoerd worden.: Eten en drinken. Meer informatie over Pasta Design. Pasta Design, Antwerpen Pasta Design, Antwerpen. Schrijf de eerste beoordeling voor Pasta Design! Deel je ervaringen! Vergelijkbare bedrijven in de buurt.

Contacteer ons