Zoeken naar tantra

tantra
 
Tantra: de oorsprong van Hatha Yoga. Inspirerende Bijscholing YA-erkend.
Een heerlijk verdiepingsweekend in de oorsprong van hatha yoga: tantra. Tantra was de meest voorkomende religie in India in de middeleeuwen; een spirituele nondualistische traditie. We bekijken de verschillen tussen tantra yoga/vroege hatha yoga enerzijds en Patanjali yoga, Klassieke hatha yoga oftewel Moderne Houding-yoga anderzijds.
Tantra Margot Anand Boeken.
Aan de hand van bijna 100 geïllustreerde tantra oefeningen beschrijft Margot Anand hoe je van seks een diep-extatische ervaring kunt maken en met tantra verrijking kunt geven aan intieme relaties. Onderwerpen als ontspanning, meervoudige orgasmes en zelfbevrediging komen uitgebreid aan bod in dit standaardwerk over tantra.
Tantra weekend Volg je pad.
Zodat er genoeg tijd en ruimte is om echt te durven voelen. Oefeningen bestaan uit emotioneel lichaamswerk, tantrische oefeningen om in contact te komen met jezelf en de ander, meditaties, verbonden ademhalen en het beoefenen van de Kashmirische tantra massage waarbij jij bepaalt waar je grens ligt in naaktheid.
Tantra seks: wat is het en hoe doe je het? Herhealth.nl.
Tantra is de sleutel tot seksueel plezier en mentale kracht, verkregen door rituelen. Tantra kan ervoor zorgen dat je nog meer kunt genieten van seks en dat jij je seksuele energie kunt gebruiken om je creativiteit te laten stromen voor andere onderdelen in je leven.
Tantra: The Supreme Understanding: Osho: Amazon.nl: Boeken.
Je aankoop verbeteren. Tantra" is freedom; freedom from all mind-constructs, from all mind-games; freedom from all structures; freedom from the other. Tantra is space to be. Tantra is liberation, a total orgasm of the whole being" Osho The tradition of Tantra or Tantric Buddhism is known to have existed in India as early as the 5th century AD.
Denieuweyogaschool Workshops Introductie in Tantra met Stef en Afke.
De yoga hielp haar om naar binnen te keren en haar ware zelf te observeren, na 10 jaar yoga was ze klaar om weer naar buiten te keren en Tantra heeft haar geholpen om het leven in zijn geheel te omarmen.
Tantra festival The Heart Revolution Sadhaka.
Er zijn drie Tantra ervaringscursussen waar je voorafgaand aan het festival aan kunt deelnemen: de Tibetaanse Tantra Massage cursus en de All you can Meet Combiweek met dagelijks keuze uit diverse workshops op het gebied van kunst, yoga, tantra en tango.
Wat is Tantra? Onze visie op Tantra Centrum voor Tantra.
Graag vertellen we je iets meer over een aantal aspecten die bepalend zijn voor onze visie op Tantra. Er zijn vele kleuren in Tantra en we vinden het belangrijk dat je iets weet over hoe wij Tantra zien, ervaren en aanbieden.
Betekenis Tantra.
Je kunt ook zelf een definitie van Tantra toevoegen. Het sanscriet woord Tantra, dat letterlijk vertaald zowel weven of weefsel als verruiming betekent, verwijst naar een reeks esotherische Hindoeïstische geschriften, daterend u. Tantra Sanskriet: tan expansie; tra bevrijding, ook tantrische yoga of tantra yoga genoemd, is een rituele praktijk uit de Vedische traditie, die gericht is op geestelijke verruiming en bevrijdi.

Contacteer ons